Προφίλ - Evripos SA

Go to content

Main menu

Προφίλ

ΠΡΟΦΙΛ

Η “ ΣΥΡΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΙΠΟΣ - Σ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. “ ιδρύθηκε το 1974 με την μορφή ατομικής επιχείρησης και το 1981 μετατράπηκε σε Ανώνυμο Εταιρεία. Η Έδρα της βρίσκεται στη Χαλκίδα, σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις. Οι βασικές δραστηριότητες μας είναι :
α. η παραγωγή και το εμπόριο συρματοπλεγμάτων και προϊόντων περίφραξης.

β. το εμπόριο συρματουργικών προϊόντων και παραγώγων, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία μακραίων προϊόντων
χάλυβα χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, επικαλυμμένα και μη επικαλυμμένα.


Η παραγωγική
δραστηριότητα της εταιρείας ξεκίνησε με την ίδρυσή της και την απόκτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για την παραγωγή τριγωνικού πλέγματος τύπου Δ, καθώς και τη διάθεσή του στην εγχώρια αγορά.
Η εισαγωγική δραστηριότητά μας ξεκίνησε το 1997 με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των αναγκών σε πρώτες ύλες της παραγωγικής διαδικασίας της εταιρείας, η οποία γρήγορα εξελίχθηκε σε διάθεση προς ομοειδείς βιοτεχνίες σε πρώτο στάδιο και με τον συνεχή εμπλουτισμό με νέα προϊόντα σε εμπόρους - εταιρείες χονδρικής της Ελληνικής Αγοράς σε δεύτερο στάδιο.

Με επιλεγμένες συνεργασίες αναγνωρισμένων Οίκων του εξωτερικού, την πελατειακή βάση και παράλληλα την στελέχωση σε Ανθρώπινο δυναμικό, η δημιουργία στόχων είναι απαραίτητη και απαιτείται στρατηγική και όραμα για να υλοποιηθούν.
Η Συρματουργία Εύριπος αποτελεί φυτώριο ανάπτυξης, τόσο στον βιοτεχνικό τομέα, με προοπτική βιομηχανικής μετεξέλιξης όσο και στον εμπορικό, με την προσθήκη νέων και συμπληρωματικών ειδών, αλλά και καινοτόμων προϊόντων.

 
Back to content | Back to main menu